عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

حزب اسلامی النهضه پیروز انتخابات پارلمانی تونس شد

کمیته عالی انتخابات تونس چهارشنبه شب نتایج نهایی انتخابات اخیر پارلمانی این کشور را اعلام کرد که بر اساس آن، حزب اسلامی «النهضه» با کسب ۵۲ کرسی در صدر احزاب راه یافته به پارلمان قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  کمیته عالی انتخابات تونس افزود: حزب «قلب تونس» به ریاست نبیل القروی نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور ۳۸ کرسی، حزب «جریان دموکراسی» ۲۲ کرسی، حزب «ائتلاف کرامت» ۲۱ کرسی و حزب «قانونی آزاد» ۱۷ کرسی در پارلمان این کشور تصاحب کردند.

 

پیش از این نیز بر اساس نتایج اولیه و غیر رسمی شمارش آرای انتخابات پارلمانی تونس، حزب اسلامی «النهضه» به ریاست «راشد الغنوشی» پیشتاز انتخابات شده بود.

 

«نبیل بفون» رئیس کمیته عالی انتخابات تونس گفت: دو میلیون و ۹۴۶ هزار و ۶۲۸ نفر در انتخابات پارلمانی روز یکشنبه (۶ اکتبر ۲۰۱۹) رأی دادند.

 

وی گفت: شمار واجدان شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی اخیر بیش از هفت میلیون نفر بود.

 

این انتخابات، دومین دور انتخابات پارلمانی تونس از زمان تصویب قانون اساسی در سال ۲۰۱۴ و سومین انتخابات پارلمانی پس از تحولات و انقلاب سال ۲۰۱۱ میلادی در این کشور است.

 

بر اساس قانون اساسی تونس، هر حزبی که اکثریت این انتخابات را به دست آورد، پس از شکل گیری پارلمان دو ماه فرصت خواهد داشت تا دولت را تشکیل دهد.

 

در انتخابات ریاست جمهوری که ماه قبل مرحله نخست آن برگزار شد و از میان همه نامزدها "قیس سعید" حقوقدان و چهره مستقل و "نبیل القروی" تاجر و یکی از قدرت های رسانه ای این کشور به ترتیب آرا به دور بعدی انتخابات راه یافتند.

منبع: ایرنا



ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار